:

Вчителі фізики та астрономії Пологівського району стали учасниками методичного заходу, що відбувся у Запорізькому ліцеї-інтернаті «Захисник»


На минулому тижні вчителі фізики та астрономії навчальних закладів Пологівського та Гуляйпільського районів взяли участь у методичному заході з теми «Сучасний урок астрономії у сучасному кабінеті», що відбувся на базі Запорізького ліцею-інтернату «Захисник» з метою обміну досвідом роботи. У заході взяли участь начальник ліцею, полковник запасу Стрельніков М.В., вчитель фізики ліцею Кравець Т.І., 12 вчителів закладів освіти Пологівського району і 6 - Гуляйпільського. Вчителі відвідали урок астрономії в 11 класі з теми «Основи практичної астрономії», обмінялись досвідом щодо використання на уроках астрономії інформаційно-комунікаційних технологій. Цікавим для педагогів було ознайомлення з обладнанням сучасного кабінету фізики та астрономії, фізичної лабораторії. Викликало інтерес у присутніх обговорення актуального питання організації практичних занять з астрономії.

Захід відбувся за ініціативи районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Пологівської районної державної адміністрації, був корисним для підвищення професійного рівня вчителів.



Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації