:

    Вчителі початкових класів готуються  до роботи в умовах змін у змісті освіти

   Завдяки співпраці відділу освіти, молоді та спорту Пологівської районної державної адміністрації, районного методичного кабінету  педагоги початкової школи загальноосвітніх навчальних закладів Пологівського району взяли участь у тренінгу «Нова українська початкова школа: оновлені програми та сучасні вимоги», який 27-29 березня 2017 року на базі міської школи №4 провели старші викладачі кафедри початкової освіти Запорізького інституту післядипломної педагогічної освіти.
  До обговорення були запропоновано концептуальні засади нової української початкової школи, визначення шляхів розвитку системного мислення, уміння відчувати навколишній світ, позитивного емоційного ставлення молодшого школяра до пізнання та ін. Високо оцінили учасники практичні заняття з проектування уроків української мови, математики та природознавства через призму оновлення змісту освіти та методології   уроку. Педагоги  вправлялися у доборі завдань для розвитку мовлення дитини, організації роботи над складеною задачею, організації дослідно-експериментальної діяльності у початкових класах. 
   Такі форми методичної роботи на часі, адже сприяють підвищенню фахового рівня, підготовці вчителів до роботи у сучасних умовах.

                                                                 

   За інформацією відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації