:
    

  Велопробіг «Єднаймося в ім’я Перемоги»

     04 травня на площі біля Запорізької облдержадміністрації зібралося понад 100 представників із різних районів Запорізької області, вищих навчальних закладів, підприємств, установ, демобілізовані учасники АТО для участі у велоестафеті до Дня Перемоги. Пологівський район представили Чічеров Максим, Плетінь Наталія та Устименко Ангеліна.
    Третій  рік поспіль Обласний центр патріотичного виховання молоді за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації проводить цю акцію. Зовсім скоро  Україна відзначатиме 72 річницю Перемоги над нацизмом у Європі. Тому  ми згадуємо людей, які в  роки війни захищали свій народ, стали взірцем відданості і любові до Батьківщини, вірності, мужності та звитяги. Героїчні подвиги шановних ветеранів є прикладом для молодого покоління захисників України. Як і їхні прадіди-герої, вони гідно продовжують славні традиції бойового братерства, мужньо захищаючи Батьківщину в зоні антитерористичної операції. Нехай пам'ять про ті героїчні роки, про небувалий подвиг українських фронтовиків і трудівників тилу завжди  об'єднує нас та служить великим прикладом.
     Учасники акції утворили символічне панно єднання під гаслом «Пам’ятаємо – перемагаємо», а далі  вирушили до Алеї слави для урочистого покладання квітів.Оскільки в Пологівському районі  велопробіг ще не відбувся, ми приєднали  до панно прапорці з автографами представників влади які допомагають у проведенні велопробігу у районі, а саме: Пологівської райдержадміністрації, Пологівської районної ради та відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

   

  

Нагадуємо: в Пологівському районі велопробіг «Єднаймося в ім’я Перемоги» відбудеться 10 травня 2017 року за маршрутом:
о 8:30 – збір та інструктаж біля РЦ « Юність» ,
о 9:00 – старт (виїзд по пров. Водопровідному на вул.Магістральну, на Тарасівському повороті приєднуються представники с.Інженерне, с.Новокарлівка, СРШ №2, жителі мікрорайону Пологи-5),
о 9:45 – на Новій трасі (біля кільця приєднуються  представники с.Вербове, с.Басань, с.Новофедорівка),
о 10:20 -10:30 – ОЕЗ (з Нової траси приєднуються представники с.Семенівка, с.Григорівка, с.Шевенкове та жителі мікрорайону ПЛМГ),
о 11:20 – заїзд на центральну площу міста,
о 11:30- 13:00 –  урочистості (планується концертна програма, флешмоб).
Колону велосипедистів супроводжуватиме поліція,  медичний супровід забезпечить районний осередок товариства червоного хреста України..
Довідки за тел. 066-349-24-85 (Ангеліна).


Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації