:

«Вибери життя»


Під такою назвою Пологівським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розміщена соціальна реклама на білборді при в’їзді до міста та на рекламних щитах міста.

Мета соціальної реклами привернути увагу тих, кого відвідують думки піти з життя, тих, чиє життя «висить» на ниточці.

Життя людини – це найбільша цінність у всьому світі. Немає речей, предметів, коштовностей, якими можна оцінити вартість життя людини. Нажаль багато людей не цінять своїм життям, і в тяжкі моменти відчаю поруч не знаходиться тієї людини, яка б могла відвернути самогубця від наміру покінчити життя самогубством, тобто від наміру загубити себе.

На кожну народжену людину життя має свій план, адже життя не дається просто так – є певний задум, у кожного своє призначення. Ціль життя – зрозуміти своє призначення і виконати його. Але якщо людина передчасно йде із життя – вона може не побачити свого щасливого майбутнього, бо «обриває» його на короткому проміжку.

Хочеться звернутись до всіх людей, кого відвідали чи відвідують думки піти з життя: «Життя – це подарунок. Які б тяжкі моменти не наступали у твоєму житті – вони минуть. Поки б’ється твоє серце – у тебе є шанс змінити своє життя. Варто жити, бо ти не знаєш що буде далі. Можливо через кілька хвилин, годин, днів, місяців, років, тебе чекає щасливе майбутнє, щасливі моменти, які ще будуть. Ніколи не втрачай надії, тому що після самої темної ночі завжди буває світлий день і навіть після самої сильної зливи яскраво світить сонце…».

Соціальна реклама розміщена за фінансової підтримки Церкви християн віри євангельської «Спасіння» (м. Пологи, вул. Крилова, 17), рекламно-виробничої компанії «Реклама-Центр медіа» (Савічев О.) та за підтримки Пологівського міського голови Коноваленка Ю.А.

Пологівський РЦСССДМ