:

Відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Зібрало освітян Пологівщини 28 вересня у затишній залі центру культури та дозвілля «Гірник» професійне свято – День працівників освіти, що традиційно відзначається в Україні у першу неділю жовтня. Поздоровили педагогів та вручили нагороди - Почесні грамоти за високі професійні досягнення, голова Пологівської районної державної адміністрації А.Є.Крупський, голова Пологівської районної ради О.П.Покутній та Пологівський міський голова Ю.А.Коноваленко. Зі щирими словами вітань та подяки за плідну роботу звернулась до колег Корнієнко Н.М., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації. Членів районної профспілкової організації працівників освіти тепло привітала її очільник Мовчан З.А.

Заслужені самовідданою працею нагороди отримали вчителі, які допомогли вихованцям здобути високі результати у навчанні та спорті, інтелектуальних та творчих конкурсах.

У залі панувала урочиста святкова атмосфера. У ході свята не тільки вшанували досвідчених вчителів, а привітали й молодих педагогів. Освітяни із вдячністю приймали квіти, слова вітань від школярів, творчі дарунки від дитячих танцювальних колективів «Золотий ключик» та «Овація», пісенні – від аматорських колективів району.

Свято для працівників педагогічної ниви та гостей, яке спільно організували відділ освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації та районна освітянська профспілка, було дійсно чудовим.