:

Відбулося засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

24.10.2017 року перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Клименко провів засідання районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. На засіданні комісії були розглянуті вимоги трудового колективу Пологівського РЕМ ПАТ «Запоріжжяобленерго» щодо несвоєчасності виплати заробітної плати працівникам. За статистичними даними, станом на 01.10.2017 року Пологівські районні електричні мережі ПАТ «Запоріжжяобленерго» мають заборгованість із заробітної плати у сумі 1313,7 тис. грн. 157 працівникам.

На засіданні комісії заслухано інформацію керівника Пологівського РЕМ ПАТ «Запоріжжяобленерго» Лантрата О.В. про масове звільнення працівників через те що несвоєчасно виплачується заробітна плата та заборгованість з неї. Крім того, керівник Пологівських районних електричних мереж повідомив про недостатню кількість працівників для здійснення ремонтних робіт та низьке матеріально-технічне забезпечення у разі погіршення погодних умов у зимовий період.

За результатами обговорення прийняте рішення: для стабілізації роботи Пологівського РЕМ ПАТ «Запоріжжяобленерго» направити лист голові облдержадміністрації про сприяння в погашені заборгованості із заробітної плати.


УСЗН РДА