:

   Відбувся черговий захід в рамках  реалізації  проекту  «Садочок - простір  дружній до дитини» 

    У межах  проекту «Садочок – простір дружній до дитини», що реалізується у Запорізькій області за підтримки Представництва Дитячого фонду Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) в Україні, за сприяння відділу освіти, молоді та спорту Пологівської райдержадміністрації,  Пологівської міської ради, 13-14 березня у приміщенні молодіжно-розважального центру «Юність» проведено наставницькі тренінги з педагогами дошкільних навчальних закладів, що є учасниками  проекту.

                                                                            

   У заході взяли участь  30 педагогів – представники дошкільних закладів Більмацького, Розівського районів та   Пологівської міської ради.
  Учасники ознайомилися з практичними прийомами розвитку позитивної самооцінки, навчання дітей  виражати свої почуття, справлятися зі стресом. Детально розглянули  педагоги перспективні  методики «Ранкові зустрічі»,  «Лялька як персона:  педагогічний підхід  для соціального і психологічного розвитку дитини».  
  Консультантами-тренерами були наукові співробітники  Академії неперервної освіти Херсонської обласної ради, Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Запорізької обласної ради. Організовувала роботу тренінгу методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту  Межевич Л.І.
Всі учасники високо оцінили змістовність тренінгу, безкоштовно  отримали навчально-методичні посібники, ляльки. 

   За інформацією відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації