:
     Відбувся мітинг «Людська пам'ять стукає в наші серця»

76 років відділяють нас від страшної дати – 22 червня 1941 року. В цей день нацистська Німеччина напала на Радянський Союз. Почалася  найтрагічніша війна в історії нашого народу.
Чорний смерч війни спопелив 8 млн. життів українців. У кровопролитній битві з нацизмом Україна втратила кожного п'ятого свого жителя. 
22 червня 2017 року, в День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні, біля братської могили радянських воїнів відбувся мітинг «Людська пам'ять стукає в наші серця». В ньому взяли участь голова райдержадміністрації Артур Крупський, заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень, заступник голови районної ради Ігор Шевченко, міський голова Юрій Коноваленко, заступник  міського голови Сергій Колісник, секретар міської ради Оксана Ковалевська, ветерани Другої світової війни, військовослужбовці, представники установ та організацій, жителі міста.
Присутні вшанували пам'ять загиблих, тих хто поліг у боях, здобуваючи Перемогу, хвилиною мовчання і покладанням квітів до меморіалу.
Ведучі мітингу висловили від жителів району глибоку подяку ветеранам за їх безсмертний подвиг, стійкість і мужність, чистоту душі та помислів, а у виконанні Наталі Самойлик пролунала зворушлива пісня «За любов і волю».
Український народ завжди боровся за волю. Тож віримо в наше мирне майбутнє. Перемога обов'язково буде за нами.










Відділ культури і туризму райдержадміністрації