:

  Вітаємо колективи Пологівського району! 
 

        29 квітня 2017 року в м. Запоріжжя відбувся Міжнародний фестиваль хореографічного мистецтва «Алегро Хортиці».
 Хореографічні колективи Пологівського району, які взяли участь у фестивалі, вибороли перемоги.
 Хореографічний колектив КУ «Пологівська районна дитяча школа мистецтв» (керівник Буренко К.М.) в номінації «Народна хореографія»,           ІІ вікова категорія,  виборов звання лауреата І ступеню за композицію «Мамо, люблю Гриця».
 Зразковий аматорський хореографічний колектив «Овація» (керівник Ходус І.О.) в номінації «Дитяча хореографія», І вікова категорія, лауреат        І ступеню за композицію «Соняшник».
   Зразковий аматорський хореографічний колектив «Овація» (керівник Ходус І.О.) в номінації «Дитяча хореографія», ІІ вікова категорія, лауреат       І ступеню за композицію «Шкільна перерва».
 Зразковий аматорський хореографічний колектив «Овація» (керівник Ходус І.О.) в номінації «Сучасна хореографія», ІІІ вікова категорія,  лауреат    І ступеню за композицію «Материнська доля».
 Зразковий аматорський хореографічний колектив «Овація» (керівник Ходус І.О.) в номінації «Дитяча хореографія», ІV мішана вікова категорія,  лауреат ІІ ступеню за композицію «Ми за мир».
 Солістка зразкового аматорського хореографічного колективу «Овація» (керівник Ходус І.О.) Ковтун Діана в номінації «Сучасна хореографія»,          ІІІ вікова категорія, стала лауреатом І ступеню за композицію «Крила» (постановник Буренко К.М.).
 Театр танцю «Терпсихора» центру культури і дозвілля «Гірник» (керівник Чернявська Т.В.) в номінації «Народно-стилізована хореографія»,        ІV мішана вікова категорія, став лауреатом І ступеню за композиції: «Небо, засинай» та «Пшеничне поле».
 Театр танцю «Терпсихора» центру культури і дозвілля «Гірник» (керівник Чернявська Т.В.) в номінації «Дитяча хореографія», підготовча група, став лауреатом ІІ ступеню за композицію «Паровозик-букашка».
   30 квітня 2017 року вокальний ансамбль «Sweet music» КУ «Пологівська районна дитяча школа мистецтв» посів ІІІ місце в обласному конкурсі ансамблів з фаху вокалу серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів у м. Мелітополь. 
Прийміть вітання за високі результати у мистецьких конкурсах вищого рівня.

За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації