:

  Вітаємо переможців обласного творчого конкурсу «Сам собі рятівник»!

За результатами обласного творчого конкурсу «Сам собі рятівник», у загальноосвітніх навчальних закладів  Пологівського району є вагомі перемоги:
 - ІІ-і місця посіли учениця Пологівської СРШ І-ІІІ ст. № 2 Сакевич Сабрина - за плакат «Гаряча праска – не іграшка», та учениця Басаньської ЗОШ І-ІІІ ст. Ляшова Анна - за кращий навчальний мультимедійний посібник «Здоровий спосіб життя»,
- ІІІ-і місця посіли учениця Вербівської ЗОШ І-ІІІ ст. Пругло Анастасія - за кращий дитячий малюнок, та учень Пологівської СРШ І-ІІІ ст. № 2 Павловський Рінат - за кращу поробку «Пожежний щит». 
Приємно відзначити, що в обласному конкурсі переможцями стали і вчителі предмету «Основи здоров’я», а саме ІІ-е місце здобула Швець Ірина Володимирівна, вчитель  Пологівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4, за кращий навчальний мультимедійний посібник «Індивідуальний розвиток підлітка».
Диплом конкурсу отримала Усенко Вікторія Олександрівна, вчитель  початкових класів цієї ж школи, за кращий навчальний мультимедійний посібник «Моє здоров’я».
Переможці були запрошені на церемонію нагородження, яка відбулась 16 березня 2017 року у м. Запоріжжя. Гарні подарунки та незабутня зустріч залишаться надовго у пам’яті переможців обласного конкурсу. Вітаємо та бажаємо успіхів у навчанні та здійснення творчих задумів!

      

Відділ освіти, молоді та спорту райдежадміністрації