:

Вшанування пам’яті героя, учасника АТО Артема Корнєва


27 жовтня 2017 року напередодні дня загибелі героя, учасника АТО Пологівського району, вшановано світлу пам'ять захисника Батьківщини, нашого земляка, військовослужбовця Корнєва Артема. Війна забрала життя у юнака коли йому виповнилось 23 роки, який так і не встиг повною силою здійснити свої мрії, долюбити, відчути повноту людського щастя. Він поклав своє життя, щоб все це було у нас.

Вшанувати пам'ять героя з квітами прийшли керівники району: заступник голови районної державної адміністрації Ірина Півень, радник голови районної ради Михайло Малиш, секретар міської ради Людмила Сова, волонтери, активісти, ветерани, учасники АТО, друзі героя, учні та вчителі гімназії «Основа», представники відділу культури і туризму та відділу освіти, молоді та спорту.

Присутні вшанували героя хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника.

Роки…Скільки б їх не минуло, не зітруться імена тих, хто не повернувся з району проведення антитерористичної операції.

Життя – це найдорожче, що є у людини. Проте, незважаючи на це, є герої, які готові пожертвувати цим найціннішим благом заради своєї Батьківщини. Наразі вже багато хлопців довели свою любов та відданість саме таким чином. Але їх загибель не мине дарма. Їх подвиг – це приклад великого героїзму. Їх приклад ніколи не вмре, їх вчинок завжди буде жевріти в наших серцях.

Світла пам'ять герою Артему Корнєву! Вічна слава героям! Хай живе Україна! Слава Україні – Героям слава!


За інформацією відділу культури і туризму РДА