:
     "Вулична акція "Серце до серця"

   З 9 березня по 9 квітня 2017 року Пологівський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді прийняв участь у ХІІ акції всеукраїнського благодійного фонду "СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ" під гаслом "Я хочу бачити життя". За участі волонтерів Центру, студентів Пологівського професійного ліцею та працівників районного відділу з питань пробації , було зібрано благодійні кошти на суму 533 грн, які будуть спрямовані на допомогу дітям з вадами зору, а саме - вирішення проблем закупівлі обладнання для надання медичної допомоги дітям в офтальмологічне відділення. 
   Пологівський РЦСССДМ щиро вдячний всім небайдужим громадянам, які долучилися до збору коштів і поділилися частинкою свого серця на користь тих дітей, які потребують допомоги. Хочемо висловити подяку батькам та вихованцям КЗ Будинок дитячої та юнацької творчості, які також активно долучилися до проведення акції.
   За час акції, що пройшла під гаслом "Врятуй життя дитині", в 2016 році, Запорізькою областю було зібрано 239 748,28 грн.(Пологівський РЦСССДМ зібрав у 2016 році благодійну суму 441,69 грн) На ці гроші в дитячу обласну лікарню м. Запоріжжя було придбано медичне обладнання. 
 Всі добрі справи добром вертаються, а милосердя, уміння розділяти чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину завжди були у характері Українському народу. І ми раді, що Пологівський народ не є цьому виключення.

      

            



За інформацією Пологівського районного центру  соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді