:

       Вулична акція “ Сімейні цінності Пологівщини” 

      З нагоди святкування у травні “Дня сім'ї” та “Дня матері” фахівці із соціальної роботи  та волонтери Пологівського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з працівниками Пологівського районного відділу з питань пробації 17.05.2017 р. провели у центрі міста вуличну акцію під гаслом “Сімейні цінності”. Метою проведення акції було сприяння у формуванні серед молоді та населення  сімейних, національно-патріотичних цінностей, засад відповідального батьківства, та відповідального ставлення молоді до створення сімей.
 У ході проведення акції перехожим громадянам пропонувалося коротко викласти на символічних квітках свої думки стосовно того як вони розуміють роздавалися інформаційно-просвітницькі буклети та листівки, висвітлюючі питання відповідального батьківства, діяльності центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, а також листівки, що містять пропаганду здорового способу життя та попередження насильства в сім'ї.

                                                              

  Фахівці із соціальної роботи Центру вдячні всім перехожим які долучилися до проведення акції, а також прийняли участь у активному обговоренні висвітленої теми. 

За інформацією Пологівського РЦСССДМ