:

Останній літній місяць наповнений світлими днями – святами, які охоче відзначаються українцями. Враховуючи це, фахівці Пологівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 19 серпня в день святкування Преображення Господнього, у народі – Яблуневого Спасу, провели вуличну акцію на центральній площі міста Поліг.
Метою акції було привітання містян зі святом, а також пропаганда здорового способу життя та відмова від шкідливих звичок під час проведення святкових днів.
В ході проведення вуличної акції перехожим громадянам роздавалися інформаційно-просвітницькі матеріали: буклети та листівки щодо пропагування здорового способу життя, а також матеріали, які містять інформацію про діяльність центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Пологівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вітає жителів міста та району зі святом Господнього Преображення та з наступаючими святами, які відбуватимуться цього місяця, та бажає з легкістю і гарним настроєм іх зустріти, не завдавши шкоди своєму здоров’ю!

                                                 

Пологівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді