:

Юний пологівець Борисов Павло став переможцем VIІI Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи»


1-3 листопада 2017 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді (м. Київ) за підтримки Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного університету «Києво-Могилянська академія», Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся заключний етап VIІI Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи».

Учасниками заходу були учні загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних та студенти вищих навчальних закладів України, які мали досвід дослідницько-експериментальної роботи в галузях природничих наук.

Компетентне журі переможцями і призерами визначило 83 із 159 конкурсантів. Одним із них став учень 10 класу Пологівської гімназії «Основа» Борисов Павло, який посів ІІ місце у номінації «Енергозберігаючі технології». Павло нагороджений Грамотою Міністерства освіти і науки України та Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за інноваційний проект «Еко-ферма – виклик сучасності», як і всі фіналісти, отримав від офіційних партнерів форуму призи та подарунки.

Вітаємо з вагомою перемогою Борисова Павла, юного дослідника із Пологівської гімназії «Основа», та його вчителя Дадіані Ірину Володимирівну.


Відділ освіти, молоді та спорту РДА