:

  19 вересня відбувся черговий виїзд оперативної групи в рамках проведення районної акції «Родинний затишок».
  Було відвідано сім’ї опікунів, піклувальників, прийомні сім’ї, які проживають на території Пологівського району, з метою обстеження умов утримання, проживання та виховання дітей, надання консультацій щодо різнобічного розвитку дітей, формування морально-естетичних смаків, норм поведінки, трудових навичок.
  Під час зустрічі з зазначеними сім’ями, було з’ясовано, що всі діти забезпечені повноцінним харчуванням, шкільним приладдям, взуттям та одягом по сезону, засобами особистої гігієни.
  В ході обстеження було відвідано 12 сімей, в яких проживає 26 дітей.
У відповідності до розпорядження голови Пологівської райдержадміністрації від 10.02.2017 № 49 «Про проведення районних профілактичних заходів у 2017 році» у заході взяли участь: спеціалісти служби у справах дітей Пологівської райдержадміністрації, інспектор ЮП СП Пологівського ВП ГУНП в Запорізькій області, фахівець із соціальної роботи Пологівського РЦСССДМ, представники органів місцевого самоврядування.
  Зустрічі із сім’ями відбулися на території Пологівської міської ради, Пологівської сільської ради, Вербівської сільської ради, Інженерненської сільської ради.
  За результатами зустрічей та спілкування з опікунами, піклувальниками, батьками-вихователями, можна зробити висновок, що попри труднощі, з якими вони зіткнулись на шляху виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, винагорода буде більшою: тепла посмішка дитини, її лагідні обійми та невичерпна радість батьків.






Служба у справах дітей райдержадміністрації