:

Звітний концерт «Не вмре душі криниця» від колективу Воскресенського СБК


14 жовтня творчий колектив Воскресенського СБК (керівник - Людмила Кравцова, художній керівник - Олександр Білай) ) дав звітний концерт «Не вмре душі криниця».

Концерт організатори провели з нагоди святкування Дня захисника України, Дня українського козацтва та Дня Покрови Пресвятої Богородиці.

На концерті працювала комісія у складі начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Марини Діденко, директора Пологівського районного організаційно-методичного центру Світлани Колісник.

З вітальним словом до односельців та аматорів сцени звернувся Воскресенський сільський голова Микола Гузенко. Організатори заходу вручили керівнику території запашний коровай, яким потім пригостили усіх глядачів.

В фойє закладу працювала виставка робіт місцевих майстрів народного мистецтва.

В програмі було представлено творчі виступи колективів: вокального гурту «Гармонія», вокального колективу «Імпульс», танцювального колективу «Сюрприз», театрального колективу з театральними мініатюрами «Весілля в Малинівці», «Купуйте стегенця», «Бгання короваю» та окремих виконавців: Віки Панчук з художнім читанням, Ярослава Деркача і Іллі Пузана з козацькими розвагами, Оксани Дмитренко з сучасним танцем, Поліни Гуслістої з піснею «Свято казки», вокального дуету Олександра Корнієнка і Лідії Миронової, Марії Деркач з художнім читанням, Людмили Кравцової з піснею «Небеса навпіл», Лідії Миронової з піснею «Ягода хмельная», Олександра Корнієнка з піснею «Я сумую за тобою» та з пародією на зірок естради. Фінальною була пісня «Українська родина» від зведеного вокального колективу. Ведучими свята були Артур Ващенко і Віра Шингур.

Комісією звітний концерт прийнято, про що зауважила у своєму підсумковому виступі начальник відділу культури і туризму Марина Діденко. Вона подякувала колективу за роботу, учасникам художньої самодіяльності побажала успіхів і нових здобутків.

Глядачі радо аплодували артистам за патріотичний репертуар виконавців, за святковий настрій і за позитивні емоції від концерту.

Відділ культури і туризму РДА