:
У період з 12.10.2020 по 19.10.2020 до Пологівського відділу поліції надійшло 158 заяв і повідомлень від громадян із яких 5 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР).
3 факти крадіжки. Слідчими відкриті кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка).
1 факт тілесних ушкоджень. Так, 13.10.2020 року до Пологівського ВП надійшло повідомлення про те, що чоловік, 1986 року народження, в селі Воскресенка, під час розпивання спиртних напоїв, наніс тілесні ушкодження жінці, 1983 року народження, у виді синців на обличчі. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 КК України (легкі тілесні ушкодження). Тривають слідчі дії.
1 злочин у сфері незаконного обігу наркотичних засобів. 07.10.2020 року працівниками сектору кримінальної поліції в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання чоловіка, 1978 року народження, раніше засуджений, було виявлено та вилучено за місцем мешканням речовину рослинного погодження сіро-зеленого кольору. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 КК України.
 
Також слідчими за вказаний період оголошено про підозру двом особам у вчинені кримінального правопорушення та направлено до суду з обвинувальними актами 2 кримінальних провадження.
 
Крім цього за вказаний період складено 54 адміністративних протоколів, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 40, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 14 адміністративних протоколи.
 
Зокрема слід вказати за вищевказаний період поліцейськими складено 3 адміністративних протоколів за ознаками ст. 130 КУпАП на 3 осіб,                             що керували транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. Також було складено 4 адміністративних протоколи за ознаками ст. 44-3 КУпАП на 4 осіб, які порушили правила карантину.
 
Пологівський відділ поліції нагадує мешканцям району про дотримання карантинних заборон встановлених Кабінетом Міністрів України. Детально ознайомитися з обмеженнями зручно в інфографіці Верховної Ради України.
 
 За даними Пологівського відділу поліції