:
У період з 21.09.2020 по 28.09.2020 до Пологівського відділу поліції надійшло 155 заяв і повідомлень від громадян із яких  4 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР).
  • факт крадіжки. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 ККУ (крадіжка).
1 факт тілесних ушкоджень. Так, 23.09.2020 року о 10.04 до поліції звернувся чоловік, 1975 року народження, який повідомив, що в с. Воскресенка по вул. Центральній, чоловік, 1973 року народження, спричинив йому тілесні ушкодження та фізичну біль. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 КК України (легкі тілесні ушкодження ).
1 факт домашнього насильства. Так, 24.09.2020 року звернулася жінка, 1946 року народження, яка повідомила, що син, 1966 року народження, систематично вчиняє домашнє насильство відносно неї. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 126-1 КК України (домашнє насильство).
1 факт злочину проти волі, честі та гідності особи. Так, 21.09.2020 року о 14.17 годині в м. Пологи по вул. Єдності неподалік автовокзалу, жінка, 1989 року народження, використовувала своїх малолітніх дітей в жебрацтві. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 150-1 КК України (злочин проти волі, честі та гідності особи).     
          
Також слідчими за вказаний період оголошено про підозру шістьом особам у вчинені кримінального правопорушення та направлено до суду з обвинувальними актами 4 кримінальних проваджень.
 
Крім цього за вказаний період складено 54 адміністративних протоколів, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 35, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 19 адміністративних протоколи.
 
Зокрема слід вказати за вищевказаний період поліцейськими складено 2 адміністративних протоколи за ознаками ст. 130 КУпАП на 2 осіб, що керували транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. Також було складено 3 адміністративні протоколи за ознаками ст. 44-3 КУпАП на 3 осіб, які порушили правила карантину.
 
Пологівський відділ поліції ГУНП в Запорізькій області звертається до жителів Пологівського району з проханням дотримання обмежувальних карантинних заходів, забороняється:
  • діяльність закладів розміщення крім готелів;
  • діяльність розважальних закладів, ресторанів у нічний час;
  • діяльність з надання послуг громадського харчування за умови наповненості понад 50 відсотків посадкових місць;
  • планові госпіталізації в лікарнях (крім надання медичної допомоги вагітним, породіллям, новонародженим, пацієнтам з онкологічними захворюваннями, паліативної медичної допомоги в стаціонарних умовах; інших невідкладних і термінових заходів з госпіталізації, якщо внаслідок ї перенесення або відтермінування існує значний ризик для життя або здоров’я людей);
  • діяльність спортивних залів, фітнес-центрів, крім залів, які приймають відвідувачів не більше 1 на 10 кв. метрів;
  • прийом нових змін у дитячі табори (лише у межах області);
  • проведення масових (культурних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю більш 220 ос. та більше 1 на 10 кв. метрів;
  • відвідування закладів освіти групами кількістю більше ніж 20 осіб, крім закладів дошкільних, загальної, середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти;
  • перевезення пасажирів громадським транспортом не більше ніж 50 відскоків кількості місць для сидіння (з вільним місцем ліворуч, спереду, позаду);
  • у музеях, бібліотеках не більше 1 особи на 10 кв. метр;
  • в ТРЦ та закладах побутового обслуговування не більше 1 особи на 10 кв. метр.
 
За даними Пологівського відділу поліції