:

У період з 09.12.2019 по 16.12.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 141 звернень та повідомлень громадян із яких 22 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР). Особу злочинця встановлено по 18 заявам та повідомленням. 

8 фактів крадіжок. Так, 7 грудня до Пологівського відділу поліції надійшло повідомлення від 1965 року народження, про те, що невідома особа викрала побутові речі з будинку заявника. Працівниками сектору превенції встановлено особу правопорушника, ним виявився чоловік 1969 року народження. 14 грудня 2019 року слідчим повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального Кодекс України та скеровано до суду з обвинувальним актом.

Також 9 грудня надійшло повідомлення від чоловіка 1972 року народження про те, що за місцем мешкання заявника викрали мобільний телефон. Дільничним офіцером поліції сектору превенції встановлено, що даний злочин вчинив чоловік 1994 року народження, мешканець села Басань. Слідчим 14 грудня повідомлено про підозру за вище вказаною статтею та скеровано до суду з обвинувальним актом.

4 факти тілесних ушкоджень. Слідчим внесені відомості до ЄРДР за ознаками ст. 125 Кримінального Кодекс України (Умисне легке тілесне ушкодження). Проводяться слідчі дії.

1 факт порубки. 14 грудня до Пологівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в лісосмузі за територією Пологівської сільської ради невідомий пиляє дерева. Працівниками сектору реагування патрульної поліції на місці події встановлено, що даний злочин вчинив чоловік 1992 року народження. Встановлююється сума збитку та вирішується питання щодо притягнення правопорушника до адміністративної відповідальності за ознаками ст. 65-1 КУпАП (Незаконна порубка, пошкодження та знищення лісових культур і молодняка).

Крім цього за вказаний період складено 73 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 58, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку – 15 адміністративних протоколи.

Так працівниками сектору реагування патрульної поліції у період з 09.12.2019 по 16.12.2019 складено 3 адміністративних протоколи за ознаками ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

 Поліцейські закликають громадян суворо дотримуватися правил дорожнього руху, аби не створювати небезпечних ситуацій. Бережіть своє життя та життя оточуючих.

Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності та взаємодії з громадськістю.