:

У період з 16.12.2019 по 23.12.2019 до Пологівського відділу поліції надійшло 132 звернень та повідомлень громадян, із яких 10 містять в собі ознаки кримінального правопорушення (вказані матеріали внесено до ЄРДР).

З числа кримінальних правопорушень зареєстровано 2 факти крадіжок.

За вказаний період працівниками сектору превенції встановлено особу правопорушника, чоловіка 1987 року народження, який на території села Воскресенка з домоволодінь громадян викрадав побутові речі. Правопорушнику повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ознаками ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка) та скеровано до суду з обвинувальним актом. Його причетність доведена по 2 злочинам.

Загалом за вказаний період про підозру повідомлено 3 особам правопорушникам та стосовно 4 правопорушників до суду з обвинувальним актом скеровано 6 кримінальних проваджень.

1 факт тілесних ушкоджень. Слідчим відкрито кримінальне провадження передбачене ч. 1 ст. 125 Кримінального Кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження), триває перевірка та встановлення всіх обставин події.

1 факт шахрайства. 19 грудня жінка 1979 року народження на сайті «ОЛХ» вирішила придбати мобільний телефон, перерахувала за нього суму в 4000 гривень та після перерахування коштів на зв’язок продавець не вийшов. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 Кримінального Кодексу України (Шахрайство).

19 грудня в рамках розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення за ст. 309 Кримінального Кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) проведено санкціонований обшук за місцем мешкання пологівця, в ході якого виявлено та вилучено наркотичний засіб канабіс. Вилучене направлено на експертизу. Триває досудове розслідування.

Також працівниками сектору реагування патрульної поліції складено на чоловіка 1995 року народження адміністративний протокол за ознаками ст. 173 КУпАП (Хуліганство), під час поверхневої перевірки у чоловіка виявлено та вилучено пакет з речовиною зеленого кольору рослинного походження роду конопля. Слідчим внесено відомості до ЄРДР за ознаками ст. 309 Кримінального Кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

21 грудня працівниками сектору реагування патрульної поліції під час патрулювання за межами міста, в лісосмузі, виявлено осіб, які незаконно вирубували дерева «акація біла». Працівниками слідчо-оперативної групи на місці пригоди зафіксовано кримінальне правопорушення за ознаками ч. 1 ст. 246 Кримінального Кодексу України (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) з місця події вилучено автомобіль ВАЗ 2106 до Пологівського відділу поліції та бензопилу. Триває досудове розслідування.

 

Крім цього за вказаний період складено 80 адміністративних протоколи, а саме по лінії Безпеки Дорожнього Руху – 54, по лінії забезпечення публічної безпеки та порядку 26 адміністративних протоколи.

До адміністративної відповідальності притягнуто 3 осіб за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Пріоритетом Пологівського ВП залишається підтримання громадської безпеки, порядку, покращення результатів роботи по всім напрямкам оперативно-службової діяльності та взаємодії з громадськістю.

26 грудня 2019 року у приміщені Тарасівської сільської ради начальником Пологівського відділу поліції полковником поліції Смирновим Олегом Валерійовичем буде проводитися особистий прийом громадян з 15:00 до 16:00 години. Всі охочі можуть звернутися зі своїми скаргами та пропозиціями.

 

 

За даними Пологівського відділу поліції