:


    В дитячо-юнацькій спортивній школі під час проведення весняних канікул відбулись змагання з міні-футболу, тенісу настільного, легкої атлетики та пауерліфтингу районної спартакіади школярів «Весняні старти». У змаганнях взяли участь 106 юнаків та дівчат.
     Переможцем змагань з міні-футболу стала команда «Славія-ДЮСШ». У змаганнях з тенісу настільного серед юнаків призерами стали: Сарана Ілля (Вербівська ЗОШ) -1 місце, Веремієнко Андрій (Басаньська ЗОШ) – 2 місце, Савченко Володимир (Вербівська ЗОШ) -3 місце. Переможцем змагань серед дівчат стала Дмитренко Тетяна (Костянтинівська ЗОШ), на другому місці Чепіжко Інна (Семенівська ЗОШ), третє місце виборола Гришко Наталія (Інженерненська ЗОШ).
   Переможці та призери змагань з легкої атлетики (триборство) визначились у 7 вікових категоріях, а з пауерліфтингу – у семи вагових категоріях

    24.03.2015 в м.Мелітополь та 27.03.2015 в м.Токмак команда юнаків 2004-2005 років народження Пологівської ДЮСШ взяла участь у фінальних змаганнях обласного турніру з міні-футболу. За підсумками змагань команда посіла 8-ме місце серед 24 команд. 

   28.03.2015 в Пологівській ДЮСШ відбулись змагання чемпіонату області з армспорту серед юнаків та юніорів. У змаганнях взяли участь 64 спортсмени з міст Запоріжжя, Мелітополя, Бердянська, Енергодара та районів Пологівського і Приморського. За команду Пологівського району виступали 26 спортсменів.
   У загальнокомандному заліку пологівські спортсмени вибороли перші місця у змаганнях серед юнаків та юніорів. В особистому заліку у своїх вагових категоріях чемпіонами стали: Чайка Валерія (с.Чапаєвка), Грузин Григорій (с.К-Роздори), Григоренко Степан (с.Пологи).

 

За інформацією відділу молоді і спорту райдержадміністрації