:


Шановні пологівці!


     22 січня український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії – День Соборності України, свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу – Українську Народну Республіку.
    День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель, об’єднанні в єдине ціле. 
    Ідея соборності стала здійсненною загальнонаціональною мрією у 1991 році і змусила українців повірити в своє самостійне майбутнє, бо соборність включає у себе згуртованість і прагнення до досягнення мети.
    Щиро віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною. І ми обов’язково подолаємо тих ворогів, які сьогодні прагнуть порушити кордони нашої держави. Ми впевнені, що ця неоголошена війна стане для нас переможною завдяки загальнонаціональній солідарності, помноженій на мужність та героїзм захисників України, воїнів, що ціною свого життя захищають Батьківщину, її єдність та незалежність.
   Бажаємо всім міцного здоров’я, безмежного щастя, миру на нашій землі, оптимізму, удачі, незламного духу, людської гідності та самоповаги. Нехай відчуття згуртованості допомагає нам жити і працювати. Пишаймося тим, що ми українці!

Ю.Вєтров, голова райдержадміністрації
Ю.Коноваленко, голова районної ради