:


Шановні пологівці!

    Доводимо до вашого відома, що відбулося перше засідання громадського (волонтерського) комітету при районній державній адміністрації із сприяння вирішення питань, пов’язаних із проведенням Антитерористичної операції на Сході України, створеного розпорядженням голови райдержадміністрації. До складу комітету увійшли представники райдержадміністрації, громадських та волонтерських організацій, зокрема: громадської організації «Волонтерський рух Пологівського району» (Сопільняк В.Д., Сорока Р.В.), громадської організації «Пологівська самооборона» Коломоєць О.В., Тимошин О.В.), благодійної Пологівської районної організації «Любов ближнього» (Устінцев М.Є., Балицька Б.Ю.), волонтери (Бабич П.В., Савічев О.Є.) та інші. На засіданні обговорено проблемні питання, напрямки роботи. Учасники зібрання домовились про координацію своєї діяльності під час збору та формування допомоги для відправлення в зону АТО.

Дорогі земляки!

    Кращі сини нашої нації сьогодні захищають Україну. Військовослужбовці ЗСУ боронять нашу незалежність і спокій, наше мирне життя і цілісність країни. Захисникам важливо, щоб про них пам’ятали і не кидали напризволяще. Кожен із нас може надати маленьку допомогу для Великої Перемоги нашого народу. Тільки разом ми – сила, разом ми переможемо.

   Збір допомоги солдатам продовжується. Звертаємося до небайдужих жителів району з проханням надавати допомогу військовослужбовцям ЗСУ, нашим захисникам, які знаходяться в зоні АТО та на лікуванні в військових госпіталях.

    Продукти і теплі речі можна приносити в пункти прийому допомоги: територіальний центр (вул. Жовтнева, 23), колишній магазин «Ветеран» (поблизу приміщення Приватбанку), приміщення контори колишнього металоштампувального заводу (вул. Горького, 36/Шевченка, 6), штаб громадської організації «Пологівська Самооборона» (вул.Горького, 32, 4-й поверх, каб. № 401), вул. Толстого, 64. 
Як правило, у п’ятницю та суботу волонтерське авто знаходиться поблизу магазину «АТБ». Якщо кожен відвідувач магазину придбає хоча б одну річ для наших захисників – це буде відчутна допомога від пологівців (мило, шампунь, засоби для і після бриття, зубна щітка, зубна паста, вологі серветки, олія, мівіна, макаронні вироби, крупи, чай,кава, сигарети, вода тощо).
   Також попереджаємо, що трапляються випадки спроб шахрайства (збирання коштів на банківські картки псевдоволонтерів, прохання надати допомогу речами тощо). Тож будьте пильними, співпрацюйте з волонтерами, які діють офіційно.