:

Національний конкурс «Благодійна Україна-2023»

     

     Асоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголошують 17-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023». Вдруге за свою історію, конкурс проходитиме під девізом «Благодійність на захисті України». Понад півтора року ми живемо в умовах повномасштабної війни. Всі українці з різних областей та з-за кордону об’єдналися задля допомоги один одному в боротьбі зі спільним ворогом.

      Цього року маємо чимало нових викликів у всіх сферах життєдіяльності нашої країни, які закриваються силами волонтерів, благодійників, доброчинців та усіх небайдужих громадян як в Україні, так і за кордоном. Допомога ЗСУ, ТРО, вимушеним переселенцям, дітям, школам, культурі чи лікарням, всі наші донати – це доброчинність на захист нашої країни, з головною метою – зупинити та подолати агресора і відстояти свою свободу та незалежність.

    Запрошуємо всіх подавати заявки на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України».

   У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу задля вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2023 року. Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, отримувачі благодійної допомоги (за згодою благодійника) та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства.

    Заявку можна завантажити за посиланням (завантажити заявку). Заповнену заявку необхідно надіслати електронною поштою на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 30 квітня 2024 року (включно). До неї також доцільно додати фотографії (не більше 5 шт.), лінки на інформацію про благодійну чи волонтерську діяльність учасника конкурсу, що розміщена в інтернеті, публікації, відгуки, рекомендації, фінансові звіти тощо, які краще характеризують діяльність учасника конкурсу. Для благодійних фондів, організацій та громадських організацій фінансовий річний звіт є обов’язковою умовою участі у конкурсі (ви можете надіслати звіт разом з заявкою на електронну адресу конкурсу, або ж надати посилання на звіт на вашому сайті).